NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Municipiul Pașcani a intrat în scenariul galben! Situația din spitalele locale!

Pașcaniul se află pe un trend descendent în ceea ce privește incidența cazurilor de Covid-19, fapt pentru care suntem plasați în scenariul galben. Rata de incidență în ultimele 24 de ore este de 2,73 cazuri la mia de locuitori.

Referitor la situația din Spitalul de Urgență Pașcani, din totalul de șapte paturi de la Secția ATI Covid-19 sunt ocupate șase. La Secția de Interne sunt internați 20 de pacienți, iar la Infecțioase trei. În Compartimentul de Primiri Urgențe erau patru pacienți care așteptau să fie internați pe secțiile destinate formelor ușoare și medii de Covid-19. De asemenea, nu s-a înregistrat niciun deces la pacienții testați pozitiv cu coronavirus.
La Spitalul CF sunt 20 de pacienți infectați care se află sub monitorizare. Se pregătește o nouă serie în rândul celor care vor beneficia de tratament în secția de Recuperare.

În ultimele 24 de ore, la nivel național au fost înregistrate 2.136 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV–2, au anunțat luni autoritățile. Au fost raportate 195 de decese, din care 16 anterioare intervalului de referință.

Advertisements

Related posts

Noua tulpină de COVID-19 ar putea fi deja prezentă în România, afirmă Valeriu Gheorghiță

Redacția

Ce se întâmplă dacă un profesor se infectează? Cele patru scenarii de suspendare a orelor

Redacția

Sfatul medicilor: Nu puneți mâna goală pe pâine

Redacția
Încarcă...