NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Muncă în folosul comunității pentru un pășcănean din cauză că a dat mită

Un individ s-a ales cu o pedeapsă din partea magistraților ieșeni. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au dispus condamnarea lui Gabriel Prisacariu.

 

„Instanța îl condamnă pe inculpatul Prisacariu Gabriel la pedeapsa de doi ani de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită. Obligă inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 120 de zile, în cadrul Consiliului Local Pașcani, la una dintre instituțiile pe care le gestionează din punct de vedere administrativ în zona de competență, respectiv la Casa de Cultură «Mihail Sadoveanu» sau Clubul Sportiv Municipal, potrivit programului ce va fi stabilit cu acordul consilierului de probațiune”, au precizat magistrații ieșeni. Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Procesul bărbatului a început pe data de 21 februarie 2019. Conform anchetatorilor, la finele anului trecut, individul ar fi încercat să îi dea unui om al legii o șpagă de 100 de euro.

sursa www.bzi.ro 

loading...
Advertisements

Related posts

Droguri descoperite în mașina unor tineri care au trecut în declaraţie că au ieşit să cumpere bunuri care acoperă necesităţile de bază

Redacția

Proiectil exploziv descoperit la Brătești

Redacția

Echipaje de intervenție din Pașcani puse pe drumuri degeaba: un bărbat a amenințat că dă foc la casă, iar altul ”inconștient” s-a dovedit că era ”mort de beat”

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site