NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un bărbat din Iaşi s-a ales cu o amendă după ce a parcat ilegal și a înjurat polițiștii

Un ieșean aflat la volanul unei mașini care a parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități s-a ales cu o amendă pe care nu o va uita ușor. Acesta a fost sancționat cu suma de 2.600 lei de polițiștii locali ieșeni după ce a parcat pe un loc nepermis, iar în momentul în care a fost atenționat de oamenii legii, a sărit cu injurii la adresa lor.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului 1 Ordine Publică au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.600 lei pe R.M, întrucât a parcat autoturismul proprietate personală pe un loc special amenajat persoanelor cu dizabilități. Persoana în cauză a fost avertizată cu privire la acest aspect, iar acesta a început să adreseze injurii și expresii jignitoare la adresa agentului constatator. Prin acest comportament a fost lezată demnitatea și onoarea agentului de Poliție Locală și a instituției din care acesta face parte”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Iași.

Conflicte aplanate în familie

Într-o altă ordine de idei, tot în perioada weekendului trecut, două patrule mixte formate din polițiști locali din cadrul Serviciului 5 Ordine Publică și polițiști din cadrul Secției 5 Poliție au fost dirijați la un conflict izbucnit între două familii. În urma conflictului, care a degenerat, s-au produs mai multe pagube materiale.

„Autorii au fost depistați și conduși la Secția 5 Poliție pentru continuarea cercetărilor”, au menționat oficialii Poliției Locale Iași.

  

BZI

Advertisements

Related posts

Pășcănean cercetat pentru permis de port armă expirat

Răzvan Grecu

Noapte însângerată la Crivești. Înjunghiat în burtă a refuzat internarea, dar a revenit la unitatea medicală câteva ore mai târziu

Marius Parteni

Și-a bătut sora și a băgat-o în spital!

Oana Cordoneanu
Încarcă...