NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Moşteanu: Prioritatea lui Dacian Cioloş este refacerea coaliţiei. Dacă negocierile eşuează, venim cu o listă de miniştri

UPDATE – Ionuţ Moşteanu a mai afirmat că USR va avea până duminică seara lista cu miniştrii din Cabinetul Cioloş. „Nu excludem să fie şi tehnocraţi”, a spus acesta.

De altfel, chestionat dacă fosţii miniştri USR a putea reveni în Guvern, Moşteanu nu a exclus această variantă. „Sunt oameni care au făcut treabă, sunt oameni care au arătat că au curaj şi responsabilitate”, a explicat purtătorul de cuvânt al USR.

***

„În urma întâlnirii de miercuri, Dacian Cioloş a convocat un BPN. Am explorat toate scenariile care urmează. În urma discuţiilor am decis să convocăm Comitetul Politic pentru duminică după amiază. Comitetul Politic este organismul statutar al partidului care decide intrarea la guvernare, programul de guvernare şi lista de miniştri.

  

Prioritatea numărul unu a lui Dacian Cioloş este refacerea coaliţiei USR-PNL-UDMR, alături de minorităţile naţionale. În cazul în care negocierile eşuează, trebuie să mergem înainte. Vom veni în faţa Parlamentului cu o listă de miniştri. Premierul desemnat are acest mandat din partea preşedintelui României de a forma un Guvern. Mergem înainte cu cele două scenarii având în vedere refacerea coaliţiei”, a declarat Moşteanu joi, într-o conferinţă e presă.

Purtătorul de cuvânt al USR a făcut apel la responsabilitate din partea tuturor

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

BREAKING: USR PLUS discută cu AUR o moțiune de cenzură comună

Redacția

Codul Silvic va fi modificat radical

Redacția

Prognoza ANM pentru următoarele patru săptămâni. Când vor veni temperaturile de vară

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site