NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Mișcarea înseamnă viață: Campania pentru sport continuă în Pașcani

Pășcănenii sunt așteptați duminica viitoare, pe Stadionul Municipal, unde, preț de două ore jumătate vor face sport în aer liber. Campania Mișcarea înseamnă viață continuă cu noi surprize.

 

  

Așadar, duminică, 28 Mai, începând cu ora 16.30, Mișcarea înseamnă viață așteaptă iubitorii de sport. În cadrul evenimentului sportiv se vor face antrenamente funcționale, va exista un moment de Zumba, demonstrații Karate Isshinryu, dar și ateliere sportive. Condițiile de participare sunt: apt efort fizic, echipament sportiv, apă plată și multă voie bună. Intrarea este liberă și sunt așteptați să ia parte la eveniment toți doritorii de mișcare. 

Ca de fiecare dată, voluntarii noştri te aşteaptă în data de 28 mai la o nouă ediţie „Mişcarea înseamnă viaţă”! Perseverenţa este lucrul care ne defineşte, reuşind astfel de la ediţie la ediţie să devenim mai buni. Cu toţii avem problemele noastre, însă timp de 2 ore jumătate pe Stadionul Municipal Paşcani, voluntarii noştri şi invitaţii vor da tot ce pot pentru a vă face să zâmbiţi prin mişcare! Avem multe surprize pentru voi, abonaţi-vă paginii noastre de facebook pentru a fi la curent.  Şi nu uita, pe 28 mai ne vedem la Mișcarea înseamnă viață! Pentru că anul trecut ne-a bucurat şi l-am aplaudat îndelung, Invitatul nostru special de anul acesta este Lucian Liciu!”, se arată în descrierea evenimentului.

De menționat este faptul că la finalul evenimentului va exista o tombolă cu premii.

 

{jcomments off}

Advertisements

Related posts

Cadou surpriză pentru „regele” Hagi, oferit de către un păşcănean

Ema Roman

Două locuri III pentru juniorii legitimați la secția de tenis a CSM Pașcani

Răzvan Grecu

Rugbystele din Pașcani au acceptat provocarea Ice Bucket Challenge (VIDEO)

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site