NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Miros insuportabil și circulație îngreunată din cauza nămolului scurs dintr-o autobasculantă în apropiere de intersecția de la Spital (VIDEO)

Un incident rar întâlnit s-a petrecut în această după amiază pe strada Grădiniței din Pașcani, în panta din intersecția de la Spitalul Municipal de Urgență. Oblonul din spate al unei autospeciale care transporta nămol s-a deschis, iar pe stradă s-a descărcat o importantă cantitate din acesta.

 

Nămolul ar fi trebuit să ajungă la groapa de gunoi a municipiului Pașcani. Mașina care îl transporta a fost închiriată de  Prest Serv Apă SA de la societatea Mold Carpați, pentru a transporta materialul la groapă.”Am solicitat de la Mediu un aviz pentru a transporta nămolul pe groapa de gunoi. S-a mai întâmplat odată. Vom pune reprezentatul societății de la care am închiriat utilajul să plătescă pentru acest deranj”, ne-a declarat Emil Crăciun, directorul tehnic la PSA Pașcani. 

Circulația în zonă a avut de suferit în urma acestui incident. La fel și cei care au trecut pe acolo din cauza mirosului emanat de nămol.

{flv}diverse/namol{/flv}

 Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Teste pentru depistarea bolilor în comunităţile de rromi din judeţul Iaşi

Redacția

AJOFM IAŞI: Condiţii de acordare a indemnizaţiei de şomaj pentru absolvenţii de liceu promoţia 2016

Redacția

Orașul Hârlău a mai pierdut un om de valoare!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site