RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ministrul Sorin Grindeanu a anunţat că primii kilometri din Autostrada Moldovei se vor deschide la sfârşit de iulie-început de august

Primii kilometri din Autostrada Moldovei A7 se vor deschide la sfârşit de iulie-început de august, a anunţat ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu, care a verificat luni secţiunea Ploieşti-Buzău.

El a precizat că anul acesta nu se va putea circula pe autostrada completă de la Ploieşti la Buzău, întrucât lucrările pe lotul trei, Pietroasele-Buzău, sunt abia la început.

Sorin Grindeanu: Le-am dat şi nişte ţinte, ca la sfârşitul lunii pe lotul doi să fie la 70% per total, iar pe lotul unu să fie la 65%, minim. De asemenea, pot să anunţ că undeva la sfârşitul lunii iulie, începutul lunii august, probabil că vom circula pe primii kilometri din autostrada A7, mă refer la primii 14 kilometri, aflaţi pe lotul doi.

Reamintim că Autostrada Moldovei are o lungime totală de aproape 450 de kilometri, de la Ploieşti la Siret, şi este construită integral din bani europeni. 

  

radio iași

Related posts

Un consilier critică administrația locală pentru lipsa măsurilor împotriva caniculei

Teona Gherasim

Achiziţia serviciilor de deratizare şi dezinsecţie considerată de funcţionarii publici ca fiind făcută în mod netransparent (DOC)

Răzvan Grecu

Întrebare pentru autorități: De ce stă închis singurul teren de tenis din Pașcani?

Marius Parteni
Încarcă...