NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Ministrul Educației anunță organizarea de concursuri pentru posturile din inspectoratele școlare

Ministrul Educației și Cercetării Științifice, Sorin Cîmpeanu, a declarat, marți, că pe 9 februarie va fi lansat anunțul public pentru concursurile de ocupare a posturilor de inspectori școlari generali, apoi pentru celelalte posturi din sistem.

„Sunt interimari de foarte mult timp, iar stabilitatea în sistem este un lucru mult așteptat. Intenționăm chiar pe 9 februarie să lansăm anunțul public de lansare a concursului, mai întâi pentru inspectorii școlari generali, urmat pe 20 martie, dacă validăm calendarul în acest fel, pentru inspectori generali adjuncți și pentru directori casă corp didactic, urmat într-o succesiune firească de concursul pentru ocuparea pe bază de competențe a posturilor de director de unități de învățământ preuniversitar”, a spus Cîmpeanu, la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale, notează Agerpres.

 FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2015

  

{module FĂ O NOMINALIZARE PENTRU Gala Actualitatea TV 2015}

El s-a pronunțat pentru asigurarea stabilității sistemului, argumentând că este necesară pentru implementarea unor planuri manageriale de dezvoltare a școlilor românești.

Ministrul a arătat că această implementare depinde de ocuparea posturilor menționate, întrucât prin intermediul lor este gestionat sistemul de educație.

sursa stiri digi24.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Advertisements

Related posts

Profesorul Angheluș a cerut să îi fie ridicată sancțiunea dictată împotriva sa. IȘJ Iași a menținut decizia

Marius Parteni

Luna generozității la Colegiul “Unirea”

Ema Roman

24 de călătorii reduse pentru studenţi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site