NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

MFP: Loteria bonurilor fiscale continuă și în 2016; în 2015 au fost organizate nouă extrageri

Loteria bonurilor fiscale continuă și în 2016, după ce, anul acesta, valoarea totală a premiilor acordate a fost de aproape 5 milioane de lei, sumă care s-a împărțit între 17.985 de câștigători, anunță Ministerul Finanțelor Publice printr-un comunicat de presă transmis, marți, AGERPRES.

 

Conform documentului, au fost organizate nouă extrageri în cadrul Loteriei, iar cel mai mare premiu a fost în valoare de 250.000 de lei. Ministerul menționează faptul că premiile sunt impozitate cu 16%.

‘Loteria bonurilor fiscale a început în aprilie 2015 și până la sfârșitul anului au fost organizate 9 extrageri, șase lunare și trei ocazionale. Guvernul a aprobat organizarea Loteriei bonurilor fiscale, ca măsură pentru combaterea evaziunii fiscale și încurajarea populației de a solicita bonuri fiscale în vederea impozitării veniturilor operatorilor economici’, se menționează în comunicat.

Pentru extragerile din decembrie 2016, cea lunară, aferentă bonurilor din noiembrie, și cea ocazională, pentru bonurile emise în perioada 1 septembrie — 30 noiembrie 2016, nu a fost anunțat numărul de câștigători, având în vedere că nu s-a finalizat perioada de depunere a bonurilor câștigătoare.

Sursa: Agerpres.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Ce se intampla in organismul tau daca mananci un ou crud dimineata, pe stomacul gol

Redacția

Romania este o tara plina de surprize, cu un folclor bogat, cu locuri incantatoare care lasa o impresiedeosebita in mintea calatorilor.

Redacția

Pilotul planorului dispărut, găsit în aparatul de zbor, în Masivul Postăvaru

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site