NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Meteorologii anunță vreme caldă în luna octombrie, cu ploi puține în toată țara

Administrația Națională de Meteorologie a emis estimări meteo pentru următoarele patru săptămâni. Potrivit ANM, în luna octombrie vremea va fi frumoasă în toată țara, cu ploi puține și temperaturi normale pentru perioada calendaristică.

Cum va fi vremea în intervalul 3 – 31 octombrie:

Săptămâna 3-10 octombrie În săptămâna 3-10 octombrie, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice, sudice, estice și la munte, iar în cele nordice și centrale va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 10 – 17 octombrie

Advertisements
  

În săptămâna 10 – 17 octombrie, temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în toate regiunile.

Săptămâna 17 – 24 octombrie

În săptămâna 17 – 24 octombrie temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, posibil local deficitar în sud-vestul țării.

Săptămâna 24 – 31 octombrie

Advertisements

În săptămâna 24 – 31 octombrie, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sud-estul teritoriului. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în regiunile nord-vestice, dar și ușor deficitară în cele sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

sursa digi24.ro

Advertisements
Advertisements

Related posts

Programul mijloacelor de transport în comun în mini-vacanța de Sf. Maria

Diana Marcu

Ca-n filme cu proști: ApaVital a debranșat Prest Serv Apa de la rețeaua publică! Societatea la care viceprimarul este acționar suferă din această cauza!

Răzvan Grecu

Pintilie îi transmite primarului Pantazi că cetățenii solicită mai multe coșuri de gunoi!

Răzvan Grecu
Încarcă...