NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Meteorologii anunță vreme caldă în luna octombrie, cu ploi puține în toată țara

Administrația Națională de Meteorologie a emis estimări meteo pentru următoarele patru săptămâni. Potrivit ANM, în luna octombrie vremea va fi frumoasă în toată țara, cu ploi puține și temperaturi normale pentru perioada calendaristică.

Cum va fi vremea în intervalul 3 – 31 octombrie:

Săptămâna 3-10 octombrie În săptămâna 3-10 octombrie, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice, sudice, estice și la munte, iar în cele nordice și centrale va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 10 – 17 octombrie

Advertisements
  

În săptămâna 10 – 17 octombrie, temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în toate regiunile.

Săptămâna 17 – 24 octombrie

În săptămâna 17 – 24 octombrie temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, posibil local deficitar în sud-vestul țării.

Săptămâna 24 – 31 octombrie

Advertisements

În săptămâna 24 – 31 octombrie, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sud-estul teritoriului. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în regiunile nord-vestice, dar și ușor deficitară în cele sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

sursa digi24.ro

Advertisements
Advertisements

Related posts

Taxele și impozitele locale nu s-au majorat. Primarul Dumitru Pantazi a retras proiectul de pe ordinea de zi! (VIDEO)

Răzvan Grecu

18 solicitări pentru comerţul stradal de 1-8 martie la Paşcani! Iată care sunt zonele de unde veţi putea cumpăra mărţişoare şi flori

Ema Roman

Lista proiectelor europene pe care administrația locală și le propune spre implementare în următorii ani. 360.000 lei este suma alocată pentru consultanță!

Răzvan Grecu
Încarcă...