NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Ministrul Stroe a anunțat când ar putea reveni suporterii în tribune, în România

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, susţine, într-o postare publicată pe un site de socializare, că instituţia pe care o conduce va lua în calcul posibilitatea revenirii spectatorilor pe stadioane la sfârşitul toamnei, dar în anumite condiţii.

“La 1 octombrie se va face la nivelul Guvernului o evaluare generală a impactului măsurilor luate în ultima perioadă, adică deschiderea şcolilor, a anumitor activităţi sportive, a cinematografelor, a restaurantelor, precum şi, bineînţeles, impactul campaniei electorale.

Ministerul Tineretului şi Sportului are pentru data de 1 octombrie două obiective în agendă, după această evaluare. Primul este posibilitatea revenirii spectatorilor pe stadioane în acest an, la sfârşitul acestei toamne, într-un număr şi în condiţii clar şi bine definite, iar al doilea este un set de măsuri care să permită reluarea competiţiilor la nivel de copii şi juniori şi la ligile inferioare”, a scris Stroe pe contul personal de Facebook.

El a ţinut să sublinieze faptul că “responsabilitatea organizării de meciuri cu spectatori aparţine în egală măsură autorităţilor, care trebuie să ofere aceste norme legale, dar şi organizatorilor acestor meciuri”.

telem

Advertisements

Related posts

Echipele Old Boys din Pașcani și Câmpulung Moldovenesc vă invită la stadion

Marius Parteni

Neculai Tarcan despre terenul de rugby din vale:”E un fel de maidan, dar un maidan care a scos numai sportivi de performanță”

Teona Gherasim

Fotbalist pășcănean, surpriza de la naționala lui Rădoi! A ratat convocarea din cauza pandemiei, dar promite să-și scoată prietenii în stradă

Redacția
Încarcă...