RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Membrii comitetului director de la Spitalul Municipal Pașcani, au fost reconfirmați în funcții

Membrii comitetului director de la Spitalul Municipal Pașcani au fost reconfirmaţi în funcţii, în urma concursului organizat săptămână trecută.

Pe data de 4 septembrie s-a desfășurat examenul la sediul unității medicale, pentru directorul medical și directorul financiar contabil. Dr.Diana Acsinte și economist Doina Miron au fost singurele candidate pentru funcțiile specifice din cadrul comitetului director al spitalului, iar ambele au obținut media 10. Noile contracte pe care le vor încheia sunt valabile trei ani. Din comitet mai face parte și directorul de îngrijiri medicale, asistent medical șef Liliana Perțu, care a susținut examenul anul trecut în luna iunie, pentru că din noiembrie 2012, postul era vacant. Și ea ocupă această funcție timp de 3 ani.

„Pe data de 4 septembrie s-a desfășurat la sediul Spitalului Municipal Pașcani examenul pentru doi membri ai comitetului director, director medical și director financiar contabil, întrucât a expirat mandatul de 3 ani. Directorul de Îngrijiri a dat examenul anul trecut, și mai are încă 2 ani. Președintele de comisie a fost managerul spitalului dr. Costică Pânzaru, care a organizat examenul. Membrii au fost: economist Ana Pintilie de la Direcția de Sănătate Publică Iași, Dana Marcovschi, membru în consiliu de administrație, dr. Manuela Trifan de la Direcția de Sănătate Publică Iași .Examenul a constat în 3 probe:  proba scrisă test grilă din legislație, a doua probă prezentarea proiectului de management pentru perioada mandatului de 3 ani și a treia probă interviul. După lege, între prima și a doua probă este necesar un interval de două zile pauză pentru eventuale contestații. Am făcut cerere către președintele de comisie ca toate probele să se desfășoare în aceeași zi întrucât exista câte un singur candidat pe cele 2 posturi, nu s-a pus problema unui concurs sau a eventualelor contestații, astfel încât tot pe data de 4 septembrie s-a și încheiat examenul în totalitate și procesul verbal. Rezultatele sunt publicate la avizierul spitalului”, ne-a declarat dr. Diana Acsinte, director medical Spitalul Municipal Pașcani.  

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Alimente pentru răceala. Ce să mănânci când ai luat o viroză

Redacția

Peste 80 de cazuri noi de COVID în weekend în județul Iași

Redacția

Ceața, un pericol nebănuit

Redacția
Încarcă...