RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Medalii de aur pentru frații Ciobanu din Pașcani, la o competiție sportivă din Bacău. Alți patru sportivi de la CSM s-au întors acasă victorioși

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat s-a defășurat la Bacău competiția „Memorialul Dorin Melinte”. Sportivii pășcăneni înscriși în concurs au obținut rezultate remarcabile.

Ștefan și Bianca Ciobanu, care activează acum pentru Liceul cu Program Sportiv Roman, au obținut medalii de aur. Bianca Ciobanu, la aruncarea greutății 3 kg, a avut o reușită de 14.06 cm, iar la aruncarea greutății 4 kg -11.40 cm. Pentru ambele performanțe a obținut medalia de aur.

Ștefan Ciobanu, tot în cadrul acestei competiții, a obținut și el două medalii. Una la aruncarea greutății 4 kg cu un rezultat de 17.53 cm, iar alta la aruncarea greutății 5 kg, rezultat 15.33 cm. Grație reușitelor a obținut medalia de aur.

De asemenea, duminică, 13 februarie sportivii Clubului Sportiv Municipal Pașcani, antrenați de profesorul Mihai Vicovanu au obținut diferite medalii în cadrull probelor sportive.

  

La openul junior 1și junior 2 Gabriel Novac a obținut locul IV la înălțime cu o reușită de 1,60 m și locul I la lungime cu elan, un rezultat de 6,02 m. La ambele probe s-a calificat pentru finalele de juniori 2, ce vor avea loc în luna martie, la Bucuresti.

La categoria junior 3 au participat trei fete care au obținut:

Boghiu Evelina – 60m plat, timp 9,14, 400m: timp 1,13.87 și lungime: 3,70m

Adam Ilinca – 60m plat, timp 9,52, 400m: timp 1.22.87, și înălțime: locul III cu 1,25m

Cojan Francesca – 60m plat, timp 9,52, lungime 3,90m, locul V.

Fetele vor participa la Cupa Micul Atlet din 26 – 27 februarie, la Bacău.

Related posts

CTP, despre Emma Răducanu: Să o iubim pentru ce joacă, pentru cum este ca om. Nu pentru că e româncă, că nu e!

Redacția

Unirea Mircești a câștigat, în premieră, campionatul județean de fotbal

Redacția

Primul caz de coronavirus confirmat în Satul Olimpic din Tokyo, înaintea deschiderii Jocurilor Olimpice 2021

Redacția
Încarcă...