RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Măsuri pentru piața deal: Sens unic pentru fluidizarea traficului, pază pentru comercianți!

 

Modul și condițiile în care se desfășoară activitatea de comerț în piața din deal au fost subiectul unor discuții în ultima ședință a Consiliului Local. Aleșii solicită măsuri de fluidizare a traficului și siguranța comercianților.

  

 

Subiectul a fost adus în discuție de consilierul Constantin Nemțanu. Totul a pornit de la faptul că utilajele operatorului de salubritate nu au putut ajunge la containerele din incinta pieței deal. Accesul acestora a fost blocat de mașinile staționate în zona pieței.

Cristian Menegon, șeful Administrației Piețelor, a admis că ar trebui luate măsuri în privința traficului, mai ales cel al mașinilor care intră în piață. În discuție a fost adus un sens unic, soluție propusă și în trecut.  

Un alt aspect adus în discuție a fost cel cu privire la lipsa pazei pe timp de noapte. Menegon a spus că urmează să fie montate camere de supraveghere, ele urmând a fi cuplate la serverul Poliției Locale.

Până la punerea în aplicare a acestor măsuri polițiștii locali trebuie să asigure paza bunurilor comercianților și fluidizarea traficului, prin ample controale.  

Related posts

Unii consilieri și funcționari din Primărie se fac că nu înțeleg o solicitare a judecătorilor Înaltei Curți. Avocatul instituției vine să-i lămurească

Marius Parteni

Două zile fără apă potabilă în orașul Târgu Frumos

Redacția

Hidrofoarele au fost trecute în administrarea ApaVital! Liberalii au votat după ce au primit asigurări că RAGCL nu va plăti costuri suplimentare către operatorul ieșean!

Răzvan Grecu
Încarcă...