NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Măsuri pentru piața deal: Sens unic pentru fluidizarea traficului, pază pentru comercianți!

 

Modul și condițiile în care se desfășoară activitatea de comerț în piața din deal au fost subiectul unor discuții în ultima ședință a Consiliului Local. Aleșii solicită măsuri de fluidizare a traficului și siguranța comercianților.

  

 

Subiectul a fost adus în discuție de consilierul Constantin Nemțanu. Totul a pornit de la faptul că utilajele operatorului de salubritate nu au putut ajunge la containerele din incinta pieței deal. Accesul acestora a fost blocat de mașinile staționate în zona pieței.

Cristian Menegon, șeful Administrației Piețelor, a admis că ar trebui luate măsuri în privința traficului, mai ales cel al mașinilor care intră în piață. În discuție a fost adus un sens unic, soluție propusă și în trecut.  

Un alt aspect adus în discuție a fost cel cu privire la lipsa pazei pe timp de noapte. Menegon a spus că urmează să fie montate camere de supraveghere, ele urmând a fi cuplate la serverul Poliției Locale.

Până la punerea în aplicare a acestor măsuri polițiștii locali trebuie să asigure paza bunurilor comercianților și fluidizarea traficului, prin ample controale.  

Advertisements

Related posts

Prima zi iarnă autentică din 2014. Drumarii au descins pe drumuri

Răzvan Grecu

Normalitate marca Pantazi: Hotărârea privind amenajarea sensului giratoriu de la spital, abandonată fără explicații

Marius Parteni

Noi achiziții la Primăria Pașcani

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site