NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Mârzasca din Pașcani, singura stradă care se „plimbă”. Un consilier local vrea să înființeze un ONG pentru ca aceasta să fie asfaltată

Bătaie de joc la adresa pășcănenilor din partea autorităților locale. De fiecare dată când plouă, tot materialul de pe strada Mârzasca este adus pe strada 1 Decembrie 1918.

Vorbim de nisip și pietriș care de ani buni, la fiecare ploaie este adus în drum și cărat zeci de metri, de multe ori ajungând aproape de sediul Poliției Pașcani. Unii locuitori glumeau ieri spunând că strada Mârzasca este singura din lume care se plimbă.

Ca de obicei, în această dimineață, muncitorii de la Gospodăria Comunală strângeau de zor materialul de pe stradă, cum au făcut de multe ori până acum.

  

Această problemă a fost semnalată astăzi în cadrul ședinței de la Primărie de către consilierul PNL, Marius Pintilie. Nemulțumit de felul în care au fost aprobate sumele dedicate ONG-urilor din Pașcani, a întrebat autoritățile locale dacă nu poate înființa un ONG, alături de alte persoane cu scopul de a asfalta strada Mârzasca. Răspunsul a venit din partea primarului, care a spus că există un proiect de reabilitare, dar nu există sursă de finanțare.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Românii se pot înscrie de vineri în programele Rabla Clasic şi Rabla Plus 2019

Redacția

Consilier PSD către directorul PSA Paşcani:”Nu vă putem lăsa aşa fără obiect de activitate”. Consilier PNL:”ApaVital trebuia să preia activul şi pasivul PSA”

Marius Parteni

ApaVital anunță avariile după ce apa este deja întreruptă! Ce se întâmplă cu rezervele de apă ale Pașcaniului?

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site