NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Marcajele rutiere de pe strada Grădiniței, au limitat accesul camioanelor de marfă, într-o importantă fabrică din Pașcani

Gafele administrației conduse de Dumitru Pantazi, se țin lanț, pe ultima sută de metri a mandatului său. După ce a decis, fără a avea proiect și aprobarea Consiliului Local, dezafectarea scuarului de pe strada Moldovei și mai apoi a fost forțat să revină asupra deciziei de inspectorii Gărzii de Mediu, zilele trecute a dispus trasarea unei linii continue duble, în dreptul porții de acces a unei imprtante fabrici din Pașcani.

Este vorba despre Te-rox Prod SRl, care își are sediul pe strada Grădiniției. Această stradă a beneficiat de reparații bituminoase, iar mai apoi marcajul rutier a fost refăcut. Doar că noul marcaj împiedică accesul camioanelor de aprovizionare și de distribuție, în fabrica amintită.

Acest lucru a fost adus la cunoștința aleșilor locali, printr-o adresă semnată de conducerea fabricii.

„Ca urmare a efectuării marcajelor rutiere pe strada Grădiniței, accesul în incinta societății noastre nu se poate realiza din cauza marcajului rutier linie continuă dublă, autoturismele și autovehicolele care fac aprovizionarea cu materie primă și livrarea de marfă nu pot face virajul la stânga necesar intrării și ieșirii din incinta societății”, se arată în adresa transmisă aleșii locali.

Reamintim că recent au fost oprite și lucrările de pe pasarela rutieră din apropierea lacului Peștișorul, pe motiv că aceasta trebuia mai întâi expertizată. O altă lucrare demarată și întreruptă din cauza lipsei documentației tehnice și a aprobării Consiliului Local este și cea de refacere a malului Lacului Peștișorul.

Advertisements

Related posts

Factură individuală pentru abonații ApaVital, care locuiesc la blocuri (DOC)

Răzvan Grecu

Fiscul organizează patru licitaţii până pe 15 martie

Redacția

Două posturi vacante şi cinci candidaţi înscrişi la un concurs organizat de municipalitate

Ema Roman
Încarcă...