NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Mâna curentă a fost montată la loc pe scările mici, după intervenția aleșilor din PNL

Minune astăzi pe scările mici. Muncitorii Primăriei au fost trimiși să monteze la loc bara mână metalică (mâna curentă) de care se ajută și sprijină pășcănenii când urcă sau coboară scările. Decizia a fost luată după ce unii aleși locali au atras atenția că există pericolul unor accidente, după ce va ninge sau îngheța. 

 

Viceprimarul Vasile Axinte ne-a declarat că în primăvară bara metalică va fi taiată pentru că zona va intra în procesul de modernizare din cadrul PIDU. El a admis faptul că decizia luată a fost o greșeală, acest lucru nefiind necesar la acest moment.”S-a înțeles greșit de către cei care lucrează la scări. A fost tăiată mâna curentă, deși nu se lucrează încă la scările mici”, a spus viceprimarul Axinte.

Consilierii liberali au fost cei care cu prilejul unei conferințe de presă organizată la sediul partidului după alegerile prezidențiale au atras atenția administrației că sunt pericole de accidente pentru pietoni.    

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Primarul Dumitru Pantazi este de acord ca agenții economici să plătească apa pluvială la cantitate dublă față de cât a plouat în Pașcani!

Răzvan Grecu

O nouă avarie care a necesitat intervenția muncitorilor ApaVital. Nu a fost necesară sistarea apei la consumatori

Ema Roman

Luni, 8 aprilie: Apa potabilă va fi sistată pe mai multe străzi din Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site