NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Mai multi medici de familie in judet

Cei care au dorit sa ocupe un post au sustinut ieri un examen, deoarece pe cele 15 locuri disponibile s-au inscris 18 medici. Cate doua posturi sunt pentru municipiile Iasi si Pascani, iar restul in comunele Deleni, Baltati, Halaucesti, Lespezi, Mironeasa, Scheia, Scobinti, Sinesti, Siretel si Tatarusi.

 

Cele pentru municipiul Iasi constituie o noutate. Din 2007, niciun medic de familie nu a mai avut posibilitatea sa-si deschida un cabinet medical in muncipiul resedinta de judet.

  

Robert Danca, director CJAS Iasi: In situatiile in care avem mai mult de o persoana pe un post, am organizat selectie de dosare prin testare. Comisia mixta – DSP, Casa, Colegiul Medicilor – a hotarat selectia de dosare prin testare profesionala, care a avut loc la Colegiul Medicilor. Clar ca pentru municipiul Iasi a fost cererea mai mare.

sursa telem.ro

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Veste extraordinară! De RUSALII 2018, am putea avea o vacanţă de mai bine de o săptămână

Redacția

Spectacol folcloric pe esplanada din zona vale organizat de PNL Pașcani cu ocazia prezentării candidatului Andrei Muraru pentru alegerile Europarlamentare (VIDEO)

Redacția

Multă durere la înmormântarea tinerei din Hărmănești: Loredana a plecat alături de îngeri, îmbrăcată în rochie de mireasă

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site