NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Concurs de Muzică organizat de Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani la Clubul Copiilor. Vezi câștigătorii. (VIDEO)

Astăzi, 19 mai, începând cu orele 10.00 la Clubul Copiilor din Pașcani a avut loc cea de-a  X – a ediție a concursului județean de muzică pentru învățământul primar, etapa zonală organizat în acest an de Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani.

La eveniment au participat elevi din școlile din Pașcani, Hălăucesti, Ruginoasa, Sirețel, Mogoșești și Iugani. Concursul a cuprins trei secțiuni: folclor, divertisment și muzică. În urma jurizării copiii care merg mai departe la faza județeană, ce va avea loc pe data de 8 iunie la Colegiul „Octav Băncilă” din Iași, sunt:

Secțiunea Folclor: Grup folcloric de la Iugani „Lăzărelul”, Grup folcloric Miron Costin „Mugurașii”, Grup folcloric de la Sirețel, Grup folcloric de la Hălăucești „Mugurașii”.

  

Secțiunea Divertisment: Grup Amicii de la Liceul Tehnologic „Nicolae Iorga” Pașcani, Grup Piticii Ruginoasa, soliști folclor: Muscalu Luiza Mogoșești, duet folclor școla Iugani și Lupei Daria Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani.

Secțiunea Muzică: Străchinaru Iustina și Ailenei Alexia (duet) de la Liceul Tehnologic „Nicolae Iorga” Pașcani,  Lupu Andra Elena  de la Școala ,,Iordachi Cantacuzino” Pașcani, Muscalu Luiza Mogoșesti, Petrescu Andreea, Mancaș Iasmina, Andrei Ioana și Aanei Ioana Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani.

{flv}diverse/19 mai concurs clubul copiilor{/flv}

Advertisements

Related posts

“Sărbătoarea Stelelor” sau “Tanabata”

Redacția

„Despre Literatură” la Casa de Cultură cu Florina Ilis şi Radu Pavel Gheo (Video)

Redacția

ANM: Vreme plăcută pe parcursul următoarelor două săptămâni

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site