RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ludovic Orban susține că directorul Romarm, Gabriel Ţuţu, a fost numit în funcţie de ministrul Virgil Popescu: „Acuma, nu este obligatoriu ca cine l-a numit să şi fi ştiut de ceea ce face Ţuţu”

Fost premier și președinte al PNL, Ludovic Orban afirmă, referindu-se la directorul Romarm, Gabriel Ţuţu, care este cercetat de DNA pentru luare de mită, că nu el l-a numit pe acesta în funcție, releatează news.ro. Ţuţu ar fi fost numit în funcţie de către actualul ministru al Energiei, Virgil Popescu, la vremea respectivă ministru al Economiei şi Energiei.

Orban  a precizat că timp de aproape zece ani Gabriel Ţuţu a fost ofiţer în cadrul Serviciului Român de Informaţii.

Întrebat joi seară, la Realitatea Plus, cine l-a numit pe Gabriel Ţuţu în funcţia de director general al Romarm, Ludovic Orban a răspuns că nu el l-a numit, ci ministrul Economiei şi Energiei de la acel moment, care este în prezent ministrul Energiei, Virgil Popescu: ”Nu l-am numit eu”, a afirmat Ludovic Orban.

Întrebat cine s-a susţinut pe Gabriel Ţuţu, fostul premier a răspuns: ”Cine l-a numit.Acuma, nu este obligatoriu ca cine l-a numit să

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Inițiativă pentru promovare a votului între tineri

Redacția

Cât de aproape este România de aderarea la Schengen

Redacția

Preşedintele Volodimir Zelenski a fost luni pe linia frontului, în Donețk și Zaporojie: „Este extrem de important să ne sprijinim soldaţii, să comunicăm cu comandanţii de brigadă”

Redacția
Încarcă...