NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrările la Parcul Municipal recepționate parțial (FOTO)

Beneficiari ai ajutorului minim garantat au lucrat de zor în această dimineață la curățarea Parcului Municipal,  întrucât era programată recepția finală. Lucrările la acest obiectiv au fost finalizate, iar astăzi un grup de lucrători punea la punct ultimele detalii prevăzute în plan.  

Tot astăzi s-a făcut și recepția la cele două fântâni arteziene, astfel încât acum ne putem mândri cu un nou parc la standarde europene.  

Mare le-a fost mirarea cetățenilor care treceau pe lângă cele două căi de acces unde sunt amplasate cele două fântâni văzând verdele viu care colorează interiorul lor, dar și faptul că ele funcționeză în această perioadă.

  

În urma documentației aferente, cei implicați în acest proiect au decis în unanimitate să amâne pe miercuri recepția finală a lucrărilor, mai exact semnarea procesului verbal întrucât nu a fost pusă la punct toată documentația. 

„Legat de recepția la terminarea lucrărilor de la Parcul Municipal Pașcani, trebuie să fac o mențiune. Astăzi nu s-a semnat procesul verbal final, asta din cauza faptului că exista o documentație foarte vastă în ceea ce privește acest proiect amplu. Astfel, cei implicați  au decis ca până miercuri să se vizualizeze toate documentele, iar miercuri dimineața să se semneze procesul verbal pentru a fi finalizată și această parte a proiectului„, ne-a declarat Cristian Menegon, purtătorul de Cuvânt al Primăriei Pașcani.

Menționăm faptul că inaugurarea Parcului Peștișorul va avea loc la finele lunii ianuarie, anul viitor.

 

 

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Priceput primar! Pantazi nu are habar cum facturează EcoSalubritatea, serviciile către pășcăneni

Marius Parteni

Cărțile funciare pentru locuințele ANL nu au fost întocmite bine. Mircea Zuzan: „Blocajul nu este la noi”

Oana Cordoneanu

Un apel telefonic a pus pe jar consilierii locali din Târgu Frumos

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site