RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrările din cadrul Proiectului de reabilitare străzi și pietonal se vor relua la începutul lunii martie

Marți, 17 februarie, la Primăria Pașcani a avut loc o ședință de progres în legătură cu Proiectul de reabilitare străzi și pietonal din cadrul PIDU. Termenul limită pentru realizarea investițiilor este decembrie 2015 și sunt făcute din fonduri europene. La întâlnire au participat reprezentanți ai administrației locale: primarul Dumitru Pantazi, administratorul public Gică Zanet, cât și Iulian Perțu de la compartimentul Tehnic.

  Au mai fost și reprezentanți ai constructorului: EkySam și Marvio, firma de proiectare Arcadis, arhitectul,cât și responsabili de la structură, sistematizare și instalații.

  

În cadrul ședinței s-a discutat despre necesarul continuării lucrărilor din cadrul proiectului, cât și despre rezolvarea unor probleme de ordin tehnic întâmpinate.

Spre exemplu: la scările mari trebuie executate lucrări de stabilizare a versantului, iar o serie de cabluri din zonă trebuie deviate.

 La partea de străzi, s-a discutat despre necesitatea intervenției cât mai urgente la rețele de apă, însă nu s-a stabilit încă cine va executa aceste lucrări. Din discuțiile purtate cu administratorul public Gică Zanet, aceste lucrări vor fi făcute din bani publici. Mai mult, la finalizare nu se va mai putea interveni pe străzile din PIDU pe o perioadă de 5 ani.

 Lucrările din cadrul Proiectului de reabilitare străzi și pietonal se vor relua la începutul lunii martie, în funcție de condițiile meteorologice.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Ședință extraordinară pentru aprobarea unui proiect al Școlii Gâștești

Redacția

Ghișeu suplimentar la Serviciul Taxe și Impozite Locale

Oana Cordoneanu

Ministrul Agriculturii, invitatul special al „Arenei Culturilor Vegetale” la Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...