NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrări de reparații la sala de sport a Colegiului ”Mihail Sadoveanu”

Primăria Pașcani a virat în conturile Colegiului Naționa”l Mihail Sadoveanu” Pașcani suma de 130.000 lei în vederea realizării lucrărilor de reparații la acoperișul vestiarului sălii de sport.

Conducerea unității de învățământ ar fi încredințat deja lucrarea unei firme din Pașcani.

Am vorbit cu reprezentanții școlii să ne ajute în așa fel încât să nu rămână blocat la noi pe proceduri de achiziție, reparația de la acoperișul vestiarului sălii de sport. Noi am transferat banii către colegiu, conducerea a semnat un contract de reparații cu o firmă. Sper că luna asta societatea să se apuce de reparat acoperișul”, a susținut primarul Marius Pintilie, în conferința de presă de săptămâna trecută, de la sediul Primăriei.

Administrația locală intenționează să continuie cu alte lucrări la nivelul sălii de sport, astfel încât aceasta să fie folosită de elevi.

  

După ce terminăm de reparat acoperișul vom intra în interior cu reparații referitoare la tencuieli și instalație electrică, în așa fel încât vestiarele de la sala de sport de la „Sadoveanu” să fie perfect funcționale și acolo toată lumea să își desfășoare activitatea normal. De 4-5 ani de zile am impresia că nu mai avem curent electric acolo pe vestiare și plouă în interior”, a mai subliniat edilul local.

Sala de sport a Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu” este o locație cu multă activitatea sportivă în trecut, pe toate disciplinele.

Advertisements

Related posts

Pintilie atrage atenția că Primăria poate pierde banii europeni alocați pentru echipamente IT și materiale sanitare!

Răzvan Grecu

ApaVital își încalcă promisiunile! Rezervoarele cu apă nu au fost amplasate pe străzile din Pașcani!

Răzvan Grecu

Discuţii la nesfârşit, fără soluţii concrete! Paşcaniul nu scapă de maidanezi!

Ema Roman
Încarcă...