RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrări de plombare în bătaie de joc! Lucrări de plombare cu care se laudă primarul!

Rețelele de socializare continuă să fie inundate de fotografii cu lucrările de întreținere bituminoasă și plombările de pe străzile din oraș și suburbii. Acestea sunt postate de administratorii paginii primarului Municipiului.

Folosind mesaje menite să te convingă că Dumitru Pantazi, face ceea ce a făcut pentru comunitate în fiecare an, postacii plătiți din bani publici fac și gafe. La fel cum procedează și angajații care lucrează la plmbarea străzilor.“Ca în fiecare an au loc lucrări și de întreținere și reparații străzi. După ce au fost făcute lucrări pe străzi din Lunca, Sodomeni, Boșteni, acum echipajele de la Serviciul de Gospodărie Comunală continuă cu plombări pe străzile Dragoș Vodă – Pașcani dar și sectoare din suburbia Gâștești”, se arată pe pagina de facebook a primarului Dumitru Pantazi.   

Pe imaginile foto atașate se poate vedea cum în zona stației Peco, de la ieșirea spre Valea Seacă, amorsa este turnată pe pământ, procedeu întânit și în trecut pe străzile din municipiu.

Mai mult la intersecția străzilor Dragoș Vodă cu Sportului, un grătar de scurgere  a apei pluviale a fost plombat, după cum ne-au explicat locuitorii din zonă.

  

Ca de obieci cei din Primărie nu au răspuns apelurilor telefonice, pentru a explica aceste situații.

Related posts

Astăzi, vremea în Moldova se menţine rece, dar se va încălzi treptat, în următoarele zile

Redacția

Asociația Clubul Feroviar și-a finalizat proiectul: Locomotiva cu aburi recondiționată a fost amplasată în Gară! Controverse cu privire la locația aleasă! Pintilie anunță că este dispus să-și mute magazinul!

Răzvan Grecu

Poliția Locală Pașcani va verifica dacă stăpânii și-au sterilizat și microcipat câinii

Răzvan Grecu
Încarcă...