RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Luca va fi condus pe ultimul drum de toată comunitatea din Lețcani. Va fi înhumat în cimitirul comunei

Rudele lui Luca au anunțat astăzi că micuțul va fi condus pe ultimul drum sâmbătă, 22 aprilie. Întreaga comunitate din Lețcani este alături de familia greu încercată, fiecare încercând să ajute așa cum poate. Mesajul este unul care sfâșie inima oricui.

“IUBIREA noastră, nu sunt cuvinte care să exprime ceea ce simțim. TE IUBIM și te vom păstra în suflet mereu. Dumnezeu te va iubi cum niciun om nu ar fi putut! Pe noi Dumnezeu să ne întărească pentru a putea duce această durere.
Cei care doresc să își ia rămas bun și a consola familia o pot face începând de astăzi ora 13:00 până mâine ora 14:00 când v-a avea loc ceremonia funerară la cimitirul din comuna Lețcani.
Dumnezeu să ferească pe toată lumea de asemenea durere! Dumnezeu să îi răsplătească pe toți cei care ne sunt alături!”, este mesajul transmis de cei apropiați familiei.

Astăzi, cetățenii continuă protestele pentru a-și impune punctul de vedere cu privire la lipsa siguranței pe străzile din comună și și-au propus să protesteze în continuare până când autoritățile se vor mobiliza și vor lua măsurile necesare, pe care, de altfel, comunitatea le-a solicitat în repetate rânduri: semaforizare, optimizare treceri de pietoni, pasarela pietonală, radare fixe.

sursa 24iasi.ro

  

Related posts

Reduceri de 20% astăzi la Vladimir Outlet and Home Decor (P)

Teona Gherasim

O nouă ediție a evenimentului ”Domnilor profesori, cu dragoste”. Invitat special Gabriel Dorobanțu

Oana Cordoneanu

Actualitatea TV a împlinit 10 ani de existență!

Răzvan Grecu
Încarcă...