NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Liviu Dragnea: Nu vreau pensie specială, o să demisionez cu o zi înainte de finalul mandatului

Liviu Dragnea a declarat joi că nu intenţionează să beneficieze de pensia specilă de parlamentar şi că pentru asta va demisiona din Legislativ cu o zi înainte de încheierea mandatului.

  

 

Liviu Dragnea a precizat că deşi va fi, foarte probabil, acuzat de populism, este de părere că pensiile speciale sunt un drept “câştigat prematur”, mai ales în condiţiile în care atâţia alţi pensionari au venituri nedrept de mici.

Eu o să dau cu subsemnatul pe cererea de demisie. Eu cred că puteţi spune despre mine că nu sunt «răzgândeanu». Şi nu fac afirmaţii fără să nu mă gândesc, chiar cred în asta. Nu am vrut să fac această afirmaţie în perioada în care se dezbătea legea, o fac acuma, pentru că eu cred foarte mult în lucrul ăsta. Am fost împotrivă, nu am vrut să pun în situaţie delicată colegi de-ai mei, inclusiv care au votat, inclusiv pe cei care stăteau în afara sălii şi care le cereau celor de la PSD să voteze – că ştiţi foarte bine lucrul ăsta. Dar este o mică formă de protest sau un gest de-al meu prin care nu doresc să beneficiez de un drept de care cred că e câştigat prematur“, a declarat Liviu Dragnea.

”Eu nu am abordare populistă (…) În condiţiile în care sunt milioane de pensionari care au pensii nedrepte nu cred că este în regulă ca parlamentarii să aibă aceste pensii care nu sunt mari luate în sine, dar sunt mari în comparaţie cu restul pensionarilor”, a adăugat liderul PSD.

Advertisements
Advertisements

Citiți articolul integral pe RomaniaTV.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Medic: “Unde se fumează, particulele trenează, şi dacă este geamul deschis”

Redacția

Trucul care te ajută să păstrezi pâinea proaspătă mai multe zile

Redacția

Enigma Mona Lisei: un savant francez a descoperit un portret ascuns în tabloul lui da Vinci

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site