NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Liviu Dragnea, despre Alianța Pentru Patrie, fondat de Codrin Ștefănescu: Nu e partidul meu, eu doar îl susțin, n-am voie să ocup o funcție în partid/ ”Pentru Patrie” este numele ultimului partid legionar din România

Fostul șef PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, duminică seară, la Realitatea Plus, înființarea unui nou partid, la inițiativa lui Codrin Ștefănescu, pe care l-a caracterizat drept ”un om de mare caracter”, care l-a ajutat foarte mult când a fost închis în Penitenciarul Rahova.

Dragnea a spus că partidul se numește Alianța Pentru Patrie și că momentan nu poate ocupa nicio funcție în noua formațiune politică. Fostul social-democrat a spus că partidul s-a înființat la inițiativa lui Codrin Ștefănescu, dar că acesta nu s-a implicat de la început în documentele formațiunii pentru ca aceasta să nu fie blocată în instanță.

Liviu Dragnea a subliniat că partidul nu a fost înființat de el, ci că este o formațiune politică pe care ”o susține foarte, foarte mult”. De menționat că ”Pentru Patrie” este numele ultimului partid legionar din România, urmașul partidului ”Totul pentru Țară”, fondat în 1993 de foști legionari.

  • ”Prin octombrie Codrin mi-a zis că simte nevoia să sprijine apariția unui nou partid care să nu fie măcinat de compromisuri interne, de tot felul de interese împletite care până la urmă distrug un partid sau îl lasă la 20% acolo unde trebuie să fie. Și i-am spus că îl voi sprijini cu toată experiența mea.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

LIVE Cel puțin 60 de persoane ucise și 140 rănite în urma atacului sinucigaș de la aeroportul din Kabul / 12 militari americani au fost uciși / ISIS a revendicat atacul

Redacția

Florin Cîţu, dat în judecată în SUA pentru o datorie de aproape 7. 000 de dolari

Redacția

Singapore, în stare de șoc, după ce un elev de 13 ani a fost ucis cu toporul la școală de un coleg

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site