RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Grecia: Noul lider al stângii sparge un tabu anunţându-şi intenţia de a recurge la o mamă-surogat

Noul lider al opoziţiei de stânga din Grecia, Stefanos Kasselakis, a spart un tabu în ţara sa, anunţând că îşi doreşte copii cu partenerul său şi că vrea să recurgă în acest scop la o mamă surogat, relatează agențiile France-Presse și Agerpres.

Liderul partidului elen de stânga Syriza, Stefanos Kasselakis, alături de partenerul său, Tyler McBethFoto: Dimitris Aspiotis / Shutterstock Editorial / Profimedia

Stefanos Kasselakis, primul responsabil politic homosexual declarat care preia conducerea unei formaţiuni politice din Grecia, a fost ales în mod surprinzător luna trecută în fruntea partidului de stânga Syriza, principala formaţiune de opoziţie.

  

Nou venit pe scena politică greacă, omul de afaceri în vârstă de 35 de ani, fost trader la Goldman Sachs, şi-a prezentat publicului partenerul american, infirmier în medicina de urgenţă, sfidând prejudecăţile într-o ţară în care nu există căsătoria între persoane de acelaşi sex şi în care unii responsabili ai bisericii ortodoxe continuă să-i denigreze pe homosexuali.

„Am vrea să avem doi băieţi, Apollo şi Elias (…) cu ajutorul unei mame surogat”, a declarat Kasselakis la un post tv. „Avem datoria ca societate să oferim o egalitate completă”, a adăugat el.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Macron: Hamas știe că a expus în manieră criminală și cinică populația din Gaza / Asigurăm sprijin Israelului în răspunsul împotriva acestor acțiuni teroriste / 13 compatrioți am pierdut în atacul Hamas și 17 sunt dispăruți / De la atentatul din Nisa francezii n-au mai avut atâtea victime

Redacția

Cum explică Executivul eroarea din CV-ul lui Florin Cîţu cu privire la data de finalizare a studiilor în SUA

Redacția

Pregătirea soldaților ucraineni pe sisteme Patriot va începe luna aceasta

Redacția
Încarcă...