NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Liderul PSD Sector 1: „Starea de alertă din sector a fost inutilă şi costisitoare”

„După o lună de achiziţii netransparente, contracte ţinute la secret şi creştere a costurilor cu salubritatea, Sectorul 1 al Capitalei se întoarce de unde a plecat. Timp de 30 de zile, Primăria şi Prefectura nu au informat cetăţenii cu privire la contracte, la evoluţia colectării deşeurilor, contravenţii specifice constatate şi sancţionate, strategia pe termen mediu şi lung. Singurele informaţii apărute public au fost cele relatate de presă sau cele cerute insistent de către consilierii locali”, se arată într-un comunicat PSD, semnat de Florin Manole.

Chiar dacă starea de alertă nu a fost prelungită în sector, PSD  insistă pentru înfiinţarea unei Comisii de verificare a achiziţiilor publice din această perioadă, arată sursa citată. 

„Cetăţenii trebuie să afle de ce şi pentru ce au plătit 3 contracte de salubrizare în loc de unul singur! Cerem consilierilor locali PNL şi PMP să voteze pentru înfiinţarea acestei comisii şi să înceteze să o susţină pe Clotilde Armand în demersurile sale abuzive”, a mai transmis preşedintele filialei.

De asemenea, liderul social-democrat a subliniat că va continua să strângă semnături pentru demiterea primarului Clotilde Armand, pe care o acuză că es

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Iohannis: Salut revenirea în ţară a cetăţenilor români din Afganistan. Autorităţile române vor continua eforturile de evacuare

Redacția

O șoferiță a lovit cu mașina un copil. Reacția incredibilă a femeii (Video)

Redacția

Ministerul Educației: peste 1.000 de copii confirmați pozitiv cu Covid în prima săptămână de școală

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site