NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Liderul de sindicat al angajaților de la RAGCL:”Este revoltător ce se întâmplă! Nu știe nimeni ce are de făcut”!

Sindicaliștii de la RAGCL Pașcani așteaptă cu mare interes decizia aleșilor locali cu privire la viitorul regiei lcoale. Petru Buhnici, liderul de sindicat al angajaților, ne-a spus telefonic că oamenii pe care îi reprezintă sunt extrem de nemulțumiți.

 

El este depărere că nu așa ar fi trebuit gestionată situația critică în care se află regia.„Este revoltător ceea ce se întâmplă. Angajații pleacă, unii dintre ei, fără să se mai gândească. Sunt oameni care au peste 30 de ani vechime în această unitate. Poate ar fi trebuit să beneficieze de puțin respect”, ne-a  declarat Petru Buhnici, liderul de sindicat al angajaților de la RAGCL.

Potrivit acestuia, acele intenții declarative de meținere a sistemului funcțional în iarna următoare nu au susținere.„Se spune că se dorește menținerea sistemului, ca măsură de protecție în iarna următoare. Nu știu ce va fi! Dar pleacă foarte mulți angajați. Dacă pleacă directorul tehnic și doamna Crăciun, va fi foarte greu. E finalul”, mai spune liderul de sindicat.

RAGCL nu mai funizează căldură și agent termic din 5 aprilie 2019. Proiectul de buget, venituri și cheltuieli este amânat de la nivel legislativ, la fel și organigrama și statutul de funcții ale regiei.

loading...
Advertisements

Related posts

Concursul pentru postul vacant cu 29 de candidați nu se ține la Primărie ci la Casa de Cultură

Ema Roman

Primarul refuză să spună ce sume a pierdut municipalitatea prin netaxarea ocupării domeniului public și numele vinovatului!

Răzvan Grecu

Un pășcănean ridică aleșilor locali o problemă reală: vor mai primi apă scările de bloc unde nu se pot forma asociații de proprietari?

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site