NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Liderii PSD și PNL se întrec în populisme pe tema consumului de energie

Reducerea consumului de energie a fiecărei țări a devenit motiv de reacții contra lor din partea unor lideri de frunte ai PSD și PNL, care au venit cu mesaje pompieristice despre numărul de dușuri pe zi și becurile aprinse din casă.

marcel ciolacu rares bogdan colaj foto mediafax jpg

Marcel Ciolacu și Rareș Bogdan au fost vârf de lance pe tema reducerii consumului FOTO ColajMediafax

Propunerile Comisiei Europene, deocamdată doar la nivel de recomandări, de a limita consumul de energie, cel puțin la orele de vârf, nu au fost întâmpinate cu prea mare bucurie de unii lideri politici, pe lista contestatarilor fiind inclusiv lideri ai Coaliției de guvernare, care pot influența poziția statului român pe această temă.

  

Cei mai prolifici pe tema mesajelor împotriva recomandărilor Bruxelles-ului în ceea ce privește reducerea consumului la energie și gaze au fost Marcel Ciolacu (președintele PSD și al Camerei Deputaților) și Rareș Bogdan (prim-vicepreședinte PNL și liderul eurodeputaților liberali).

Advertisements
Advertisements

Primul care a atacat subiectul a fost Marcel Ciolacu, în fața tinerilor social-democrați. „Eu am trăit în comunism, am avut şi şansa şi neşansa, eu nu pot să cer acum românilor să începem iarăşi să închidem becurile. (…) Eu am văzut ce a însemnat,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Cine poate deveni rezervist în Armata Română. Ce salariu primesc voluntarii

Redacția

Vasile Dîncu despre cum ar vrea PSD să treacă de la cota unică la impozit progresiv în etape

Redacția

VIDEO Recunoașteți hoțul? Victima unui furt din Londra caută infractorul pe Tiwtter pentru că poliţia „nu a băgat-o în seamă”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site