RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Vasile Axinte: ”Am votat pentru un Parlament mai responsabil“ (VIDEO)

Candidatul PSD pentru Parlamentul României a votat în jurul orei 10.00 la secția amenajată în incinta Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 3.

 

La ieșirea de la urne el a anunțat că își dorește un viitor Guvern mai responsabil care să aplece ureche la doleanțele cetățenilor. Vasile Axinte i-a îndemnat pe cetățenii municipiului să participe la vot.

  

„Îmi doresc un Parlament mai responsabil care să își poată crea o majoritate, să poată să numească un Prim Ministru, să formeze un Guvern responsabil și să pună în aplicare niște măsuri care sunt foarte necesare pentru poporul român. În primul rând aș vrea să vorbesc despre creșterea veniturilor, creșterea pensiilor prin majorarea punctului de pensie, prin reducerea fiscalității. Am votat pentru investiții majore în învățământ, în sănătate. Se vorbește de foarte mult timp de acele spitale de urgență, de spitalul Republican. Așteptăm din 2017 să le și construim. Am votat pentru infrastructura rutieră fiindcă avem nevoie de autostradă, în special în Moldova, pentru a ne lega de Vestul țării. Am votat pentru creștere economică, pentru locuri de muncă pentru tineri, prin programele de guvernare se dorește să se reindustrializeze România. Sper să se reușească prin noul Parlamen, noul Guvern care va fi mult mai responsabil să reușească să facă acest lucru. Îndemn oamenii să vină la vot fiindcă prin votul lor se pot realiza cele menționate mai sus. Să vină pentru că au dreptul să-și spună punctul de vedere prin vot, altfel rezultatele nu vor fi cele așteptate”, ne-a declarat Vasile Axinte.

{youtube}pLx0l8e0OvE{/youtube}

Related posts

PDL are un nou coordonator de activitate pentru zona Pașcani

Marius Parteni

48 de lideri PNL vor cu PSD: Emil Boc, Rareș Bogdan, Lucian Bode și mulți alții

Redacția

Candidații PSD, atacuri dure la adresa primarului. Pantazi, Pleșca și Axinte în linia întâi

Răzvan Grecu
Încarcă...