RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Lider PNL: Scoaterea partidului extremist AUR în afara legii devine foarte probabilă

Șeful filialei PNL Iași, Alexandru Muraru, preconizează scoaterea în afara legii a partidului AUR, condus de George Simion. Liderul Liberal a mai afirmat că formațiunea politică „a condiscat democrația”. 

FOTTO Mediafax / Colaj

FOTTO Mediafax / Colaj

„Scoaterea partidului extremist AUR în afara legii devine deja o chestiune foarte probabilă. Partidul extremist, neofascist, de sorginte legionară este pe drumul pe care l-a avut partidul Zorii Aurii în Grecia. Vor ajunge să producă violenţe zilnice pe scară largă şi probabil crime”, a scris liderul liberal într-o postare pe Facebook.

  

Muraru a mai afirmat că „acest partid extremist, prin acţiunile iresponsabile, prin instigarea la violenţă şi vandalism, a confiscat democraţia şi a pătat memoria celor care s-au jertfit pentru generaţiile următoare”.

Descoperire fără precedent la Parlament

Declarațiile liberalului vin în contextul mai multor incidente în care a fost implicată formațiunea politică condusă de George Simion.

Ariadna Cîrligeanu, fost secretar general al organizaţiei de tineret a AUR, în prezent șef al aceleiași organizații, potrivit informațiilor publice, a încercat să intre în Parlament cu patru gloanţe, despre care ar fi declarat că sunt suveniruri

Ca urmare a incidentului de securitate,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ministrul Economiei: Dacia vrea să reia producția după Paște!

Redacția

21 decembrie 1989 – ziua în care românii au murit pentru libertate

Redacția

Ministerul Fondurilor Europene anunță apeluri de proiecte în valoare de 117 milioane de euro, pentru integrarea românilor pe piaţa muncii

Redacția
Încarcă...