NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Liceul Special „Moldova” din Târgu Frumos a serbat astăzi 54 de ani de existenţă

Sărbătoare mare pentru întregul colectiv al Liceului Special „Moldova” Târgu Frumos care au marcat astăzi 54 de ani de activitate a instituţiei.

 

  

La eveniment au fost invitaţi şi prezenţi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene. Este vorba despre preşedintele Consiliului Judeţean, Victorel Lupu, profesor Gabriela Rau, de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Mihaela Zaharia, Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţia Copilului Iaşi. Au dat curs invitaţiei directori ai şcolilor speciale din judeţ, viceprimarul oraşului Tîrgu Frumos şi reprezentanţi ai Poliţiei.

Anul acesta în şcoală se află şi invitaţi străini, fiind vorba despre profesorii din Croaţia, veniţi la Târgu Frumos în cadrul unui proiect Erasmus Plus.

Programul pregătit pentru această zi a constat într-o prezentare a liceului Moldova, cu cele mai importante proiecte desfăşurate la nivelul acestuia. De asemenea a fost realizată o paralelă între învăţământul din şcolile speciale româneşti şi cele din Croaţia.

Nu au lipsit momentele artistice pentru care elevii liceului din Târgu Frumos sunt recunoscuţi în judeţ şi în întreaga ţară.  

Advertisements

Related posts

Bacalaureat 2020. Examenul de Limba română și regulile după care se va desfășura

Redacția

Şcoala Altfel la NextGen Communications

Ema Roman

Promoția a 13-a a Centrului de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” din Pașcani a depus astăzi Jurământul Asistentului Medical Generalist

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site