RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Liceul Special “Moldova” din Târgu Frumos a serbat astăzi 54 de ani de existenţă

Sărbătoare mare pentru întregul colectiv al Liceului Special “Moldova” Târgu Frumos care au marcat astăzi 54 de ani de activitate a instituţiei.

 

  

La eveniment au fost invitaţi şi prezenţi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene. Este vorba despre preşedintele Consiliului Judeţean, Victorel Lupu, profesor Gabriela Rau, de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Mihaela Zaharia, Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţia Copilului Iaşi. Au dat curs invitaţiei directori ai şcolilor speciale din judeţ, viceprimarul oraşului Tîrgu Frumos şi reprezentanţi ai Poliţiei.

Anul acesta în şcoală se află şi invitaţi străini, fiind vorba despre profesorii din Croaţia, veniţi la Târgu Frumos în cadrul unui proiect Erasmus Plus.

Programul pregătit pentru această zi a constat într-o prezentare a liceului Moldova, cu cele mai importante proiecte desfăşurate la nivelul acestuia. De asemenea a fost realizată o paralelă între învăţământul din şcolile speciale româneşti şi cele din Croaţia.

Nu au lipsit momentele artistice pentru care elevii liceului din Târgu Frumos sunt recunoscuţi în judeţ şi în întreaga ţară.  

Related posts

REPORTAJ. În localitatea în care mai sunt doar doi copii, în școală mai stau doar oile

Redacția

În vizită la Actualitatea TV! Elevii au aflat astăzi cum se fac știrile

Teona Gherasim

Rampa teatrală la Paşcani! Au început înscrierile! (Doc)

Ema Roman
Încarcă...