RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Liberalii se amăgesc! Cred că măcar un consilier PSD va vota pentru referendumul anti ApaVital

Grupul consilierilor PNL din legislativul local privește cu mare încredere spre ședința extraordinară de săptămâna viitoare, când se va discuta pe marginea proiectului de hotărâre cu privire la organizarea unui referendum, pe baza căruia populația să se pronunțe asupra operatorului ApaVital și ARSACIS. 

Prezent în emisiunea “În OBIECTIV” difuzată ieri seară de Actualitatea TV, consilierul PNL Andrei Râznic a spus: ”Este cel puțin un consilier local din PSD care va vota proiectul”, a spus acesta, când a fost întrebat pe ce anume se bazează demersul liberalilor, în condițiile în care este cunoscut faptul că opoziția are numai 9 voturi din cele 19 în Consiliul Local, iar PSD 10.

În cadrul aceleiași emisiuni consilierul PSD Vasile Haldan a susținut că nu este oportun organizarea unui referendum, pe motiv că ApaVital și-a respectat din angajamente.

  

Proiectul inițiat de liberali a fost depus la secretariatul Consiliului Local.    

 

 

Related posts

3.089 de semnături au fost depuse astăzi la Primărie pentru ieșirea din ARSACIS și denunțarea contractului de delegare a serviciului de apă-canal către ApaVital Iași!

Răzvan Grecu

Furnizarea apei potabile întreruptă, azi, între 10.00-22.00, în Pașcani și suburbiile Sodomeni, Lunca și Boșteni

Redacția

Prefectul a atacat în instanță hotărârile de Consiliu Local prin care se înființau noile Consilii de Administrații ale societăților din subordine!

Răzvan Grecu
Încarcă...