RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria a cheltuit jumătate de miliard de lei vechi pentru studii la două școli din Pașcani

Municipalitatea a cheltuit în anul 2017 puțin peste 50.000 de lei pentru servicii de consultanță în vederea accesării de fonduri europene. Este vorba despre două școli din Pașcani care au nevoie de reabilitare, iar administrația locală speră ca sursa de finanțare să fie asigurată de bugetul Uniunii Europene.

 

  

Astfel, pentru școlile gimnaziale Lunca și „Iordache Cantacuzino” au fost întocmite două documentații pentru care Primăria municipiului Pașcani a plătit sumele de 20.990 de lei, respectiv 30.990 de lei. Firma care s-a ocupat de întocmirea ambelor documentații este Bia Conproiect SRL din Brăila.

Interesant este că municipalitatea își propusese inițial să cheltuiască pentru aceste servicii suma de 120.000 de lei, iar după procedurile de achiziție publică aceasta a scăzut cu 60%.

 

Menționăm că, documentațiile au fost aprobate de plenul Consiliului Local, urmând a fi depuse la ADR Nord Est în vederea accesării fondurilor europene.

Related posts

Vasile Axinte, la finalul mandatului de viceprimar: “Nu o să mă desprind total de Primărie, şi voi rămâne în continuare în politică”

Ema Roman

Apel ADIS pentru protecția angajaților care sunt expuși riscului!

Oana Cordoneanu

Coșmar pentru șoferii care tranzitează singurul sens giratoriu din Pașcani!

Marius Parteni
Încarcă...