NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Justin Bieber anulează din nou concerte. ”O să fac o pauză”

​Cântăreţul canadian Justin Bieber, care a dezvăluit în iunie că suferă de o boală neurologică, a anunțat marţi că îşi întrerupe din nou turneul mondial, care fusese deja amânat de două ori din cauza pandemiei de COVID-19.

Justin Bieber a concertat în BraziliaFoto: msb / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

La începutul lunii iunie, artistul în vârstă de 28 de ani a anunţat pe Instagram că suferă de sindromul Ramsay Hunt, o afecţiune neurologică rară care paralizează o parte a feţei şi care este cauzată de o reactivare a virusului varicela sau zona zoster, notează news.ro.

  

Justin Bieber şi-a întrerupt “Justice World Tour” timp de câteva săptămâni înainte de a reveni pe scena din Europa şi recent la marele festival Rock in Rio din Brazilia.

Advertisements

“În acest weekend am dat totul pentru brazilieni (dar) când am părăsit scenă eram epuizat şi mi-am dat seama că sănătatea mea trebuie să fie o prioritate”, a scris el pe Instagram.

Advertisements

“Aşa că o să fac o pauză în turneul meu, deocamdată (…) O să fie bine dar trebuie să mă odihnesc ca să mă simt mai bine”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

13 septembrie 1848: Bătălia de la Dealul Spirii în care s-au remarcat pompierii militari conduși de căpitanul Pavel Zăgănescu

Redacția

O cisternă cu lapte s-a răsturnat în Pasul Tihuța. Șoferul a murit

Redacția

Identificarea și localizarea apelurilor la 112: STS va primi de la operatori codul unic pentru fiecare cartelă SIM

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site