RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Justin Bieber anulează din nou concerte. ”O să fac o pauză”

​Cântăreţul canadian Justin Bieber, care a dezvăluit în iunie că suferă de o boală neurologică, a anunțat marţi că îşi întrerupe din nou turneul mondial, care fusese deja amânat de două ori din cauza pandemiei de COVID-19.

Justin Bieber a concertat în BraziliaFoto: msb / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

La începutul lunii iunie, artistul în vârstă de 28 de ani a anunţat pe Instagram că suferă de sindromul Ramsay Hunt, o afecţiune neurologică rară care paralizează o parte a feţei şi care este cauzată de o reactivare a virusului varicela sau zona zoster, notează news.ro.

  

Justin Bieber şi-a întrerupt “Justice World Tour” timp de câteva săptămâni înainte de a reveni pe scena din Europa şi recent la marele festival Rock in Rio din Brazilia.

“În acest weekend am dat totul pentru brazilieni (dar) când am părăsit scenă eram epuizat şi mi-am dat seama că sănătatea mea trebuie să fie o prioritate”, a scris el pe Instagram.

“Aşa că o să fac o pauză în turneul meu, deocamdată (…) O să fie bine dar trebuie să mă odihnesc ca să mă simt mai bine”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Numit de regimul militar din Niger, noul premier Ali Mahaman Lamine Zeine a afirmat că sunt discuții pentru ca forţele franceze staţionate în ţară să se retragă rapid

Redacția

VIDEO Zelenski: Pacea nu are alternativă. Este foarte important ca în fiecare săptămână Rusia să vadă noi activităţi internaţionale în sprijinul Ucrainei şi al vieţii normale

Redacția

Stolojan spune că are o pensie de 5.000 de lei şi va plăti de luna aceasta contribuţia la sănătate: Mi se părea o aberaţie să nu plătesc, am ajuns într-un regim fiscal total incoerent / Despre pensiile speciale: „O porcărie făcută de politicieni”

Redacția
Încarcă...