NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Jurnalista rusă Marina Ovsianikova confirmă că a fugit din arestul la domiciliu și îl acuză pe Putin de genocid: ”Puneți-i lui brățară, nu mie. El trebuie izolat și judecat pentru genocidul poporului ucrainean și pentru exterminarea în masă a populației masculine”

Jurnalista rusă Marina Ovsianikova confirmă că a fugit din arestul la domiciliu și îl acuză pe Putin de genocid, transmit Reuters și publicația rusă readovka.news: ”Puneți-i lui brățară, nu mie. El trebuie izolat și judecat pentru genocidul poporului ucrainean și pentru exterminarea în masă a populației masculine”, a transmis jurnalista devenită celebră după ce a protestat în timpul unei transmisiuni în direct la Televiziunea 1 din Rusia.

Jurnalista a fost acuzată că a răspândit știri false și a transmis că se consideră nevinovată.

Advertisements
  • „Mă consider complet nevinovată şi, din moment ce statul nostru refuză să îşi respecte propriile legi, refuz să mă supun măsurii de arest care mi-a fost impusă începând cu 30 septembrie 2022 şi mă eliberez de ea”, a scris ea pe Telegram, transmite Agerpres.ro.

Marina Ovsianikova, în vârstă de 44 de ani, a fost condamnată la două luni de arest la domiciliu, după ce, în luna iulie, a protestat pe pe digul unui râu vizavi de Kremlin şi a afişat un poster pe care era scris că preşedintele Vladimir Putin este un criminal, iar soldaţii săi sunt fascişti, conform Reuters. Ea riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare dacă va fi găsită vinovată de acuzaţia că răspândeşte ştiri false despre forţele armate ale Rusiei,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Moţiunea simplă împotriva ministrului Energiei a fost respinsă/ Trei deputați PNL și un liberal au votat pentru demiterea lui Popescu

Redacția

(VIDEO) Accident rutier! Au fost implicate cinci maşini

Redacția

Anunț făcut de meteorologi: Cum va fi vremea de Paşte

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site