NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Jurnal de Pașcani: 500 de zile de Normalitate si Prosperitate pentru Pascani – Pantazi si Axinte doi pesedisti potlogari care confunda orasul cu mosiile proprii

Au trecut deja 500 de zile de administratie pesedista si cu un tupeu specific pesedist, primarul Dumitru Pantazi recunoaste senin ca dupa un an si jumatate nu a facut mare lucru pentru pascaneni.

Daca marea majoritate a alegatorilor ar spune ca o fapta recunoscuta e pe jumatate iertata, cei care nu au votat cu Pantazi si gasca pesedista nu sunt la fel de intelegatori. Un oras intreg a citit programul electoral a lui Pantazi si aproximativ 10.000 de pascaneni “au pus botul”, iar acum dupa 500 de zile de domnie pesedista un oras intreg inca asteapta ca promisiunile electorale sa fie si indeplinite.

 “Normalitate si Prosperitate pentru Pascani”, a fost sloganul principal a lui Pantazi, un slogan potrivit asteptarilor pascanenilor la acel moment, dar invizibil azi pentru noi toti. Un program electoral frumos scris “cu rosu”, pe o hartie de calitate, ne-a umplut casutele postale cu fraze de genul “Proiectul tau pentru Pascani” si “Prioritatile tale pentru Pascani”.

Creduli si plini de sperante, multi pascaneni au inteles ca Pantazi si gasca pesedista nu mai pot dormi noaptea de grija proiectelor si prioritatilor noastre. Azi, dupa 500 de zile, frumoasele promisiuni au ramas in grija noastra, iar primarul Pantazi si viceprimarul Axinte au alte preocupari si afaceri, total paralele cu ce au promis.

Pentru pesedistii inraiti si inca beti de la spaga electorala trebuie sa fim sinceri si sa recunostem ca primarul si gasca sa pesedista au reusit in 500 de zile sa asfalteze doar doi km de sosea cu 2.000.000 lei. Acestia au mai reusit sa plateasca datorii de zeci de miliarde de lei acumulate in mandatul lui Craciunescu, fara a intreba sau ancheta si modul in care sau facut acele datorii.

Citește tot pe JurnaldePascani.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Mesajul tinerilor din PNL Pașcani după victoria lui Iohannis (VIDEO)

Marius Parteni

Primarii traseişti pot răsufla uşuraţi

Redacția

Exclusiv: Taberele din PSD Iași s-au înțeles: Lupu președinte al organizației, Chirica președinte executiv

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site