RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Juriștii fug de Primăria Pașcani. La examenul care trebuia sa aibă loc astăzi, nu s-a înscris nici un candidat

Primăria Pașcani nu reușește să își completeze personalul de la Compartimentul Juridic și Contencios. Astăzi trebuia să aibă loc proba scrisă a concursului, însă nu a fost depus nici un dosar de înscriere pentru acest post vacant, din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului.

Probele stabilite pentru concurs erau: selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă şi interviu .

Condițiile de participare impuse: candidații trebuiau să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor juridice și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, minimum 5 ani.

  

Pentru că nu a fost depus nici un dosar de candidatură pe acest post, administrația locală va relua concursul, la o dată care va fi anunțată ulterior.   

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Doar trei primării din judeţ au reuşit să finalizeze documentația pentru retrocedarea terenurilor confiscate de comunişti

Redacția

Guvernul va începe din luna martie să restituie contribuțiile de asigurări de sănătate reținute pentru pensiile mai mari de 4.000 de lei

Redacția

11.000 de lei cheltuiţi de primărie pentru petunii, salvii, gazane și tagetes (DOC)

Teona Gherasim
Încarcă...