RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Israel vs. Hezbollah. A început numărătoarea inversă pentru RĂZBOI: „Israelul va face ceea ce trebuie să facă, cu sau fără sprijin internațional”

În ultimele două săptămâni, a devenit clar că un război cu Hezbollah este inevitabil, consideră Zina Rakhamilova, co-fondator și CEO al Social Lite Creative, firmă de marketing digital specializată în geopolitică.

Din data de 8 octombrie, a doua zi după masacrul devastator la a cărui origine s-a aflat gruparea islamistă Hamas, Hezbollah a atacat Israelul în fiecare zi. Gruparea din Liban a tras peste 5.000 de rachete, rachete antitanc și drone încărcate cu explozivi către granița de nord a Israelului, forțând 60.000 de israelieni să-și părăsească locuințele și transformându-i în persoane strămutate în propria lor țară, fără o dată limită a momentului în care aceștia ar trebui să se întoarcă acasă.

„Potrivit oficialilor din Israel, numărătoarea inversă pentru un potențial război cu Hezbollah a început, iar aceștia au spus că nu mai au altă opțiune. De luni de zile, Israelul transmite grupării Hezbollah să se retragă, altfel va fi forțat să facă acest lucru.

În loc să rezolve aceste probleme pe cale diplomatică și să le permită israelienilor strămutați să vină acasă, Hezbollah nu a făcut decât să-și intensifice atacurile.

  

Numai săptămâna trecută, reprezentantul terorist iranian din Liban (n.red.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Prințesa moștenitoare a Țărilor de Jos va putea să se căsătorească cu o persoană de același sex și să își păstreze dreptul la tron

Redacția

Rusia denunță ”cinismul” lui Biden, care consideră asistența pentru conflictele din Ucraina și Israel „investiții inteligente”

Redacția

O americancă de 61 de ani a câştigat marele premiu la loterie, pentru a treia oară în ultimii 3 ani. Ce vrea să facă acum cu banii

Redacția
Încarcă...