NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Îşi vor face Crăciunul în spital după ce au vrut să-şi repare casa

În cursul după-amiezii de sâmbătă, un bărbat de 33 de ani, din Tătăruşi, a căzut de de pe acoperişul unui bloc din Paşcani în timp ce încerca să acopere cu tablă crăpăturile acestuia. Colegii lui au anunţat serviciul de Ambulanţă, care l-a preluat şi adus direct la Spitalul „Sfântul Spiridon“ din Iaşi, fără să se oprească la Spitalul Municipal din Paşcani, întrucât starea pacientului era gravă.

„Căzătura a fost de la nivelul etajului al doilea.Impactul i-a provocat o luxaţie de şold şi câteva contuzii toraco-abdominale. După primul ajutor din Unitatea de Primire Urgenţe, bărbatul a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie“, a declarat dr. Gabriel Perianu, medic primar de urgenţă. Până la ora actuală, la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) din Iaşi nu a fost depusă nicio sesizare cu privire la acest caz. „Cel mai probabil vom fi anunţaţi luni de către spital sau de către angajator. Deocamdată nu a fost primită nicio informaţie în legătură cu situaţia prezentată. Dacă el lucra cu acte în regulă, cu siguranţă vom primi luni înştiinţare, dar dacă presta servicii la negru, cum se întâmplă în astfel de cazuri, situaţia nu va mai fi denunţată“, a precizat George Tanasievici, şef de serviciu la ITM.

Tot în weekendul trecut, un tânăr de 23 de ani din Iaşi a căzut de pe o scară cu care voia să se urce pe casă pentru a curăţa hornul de funingine. Bărbatul a alunecat de pe trepte şi a căzut de la şapte metri, lovindu-se în zona lombară a coloanei. El este acum în afara oricărui pericol şi se află internat în Spitalul de Neurochirurgie.

Advertisements
  

sursa Ziarul de Iasi

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Furnizarea apei potabile întreruptă în Todireşti şi Mogoșești-Siret

Ema Roman

Câte stații de încărcare pentru mașini electrice vor exista în România în următorii 5 ani? Ministrul Mediului: Interesul e mare

Redacția

Cele mai frumoase sate din Maramureş

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site