NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Ioniță a demisionat din Consiliul Local. Surse: Se va înscrie în PMP Pașcani

Ioan Ioniță, consilier PDL, a demisionat astăzi din funcția de consilier local. El a depus o demisie în acest sens azi dimineață la secretariatul Consiliului Local, mai exact a lăsat-o secretarului Mircea Zuzan.

 

Potrivit unor informații, a susținut că demisionează din motive personale. Următorul pe lista consilierilor PDL este Iulian Dominte, care în trecut a ocupat funcția de președinte a formațiunii politice.

Despre intențiile lui Ioniță se vorbea în mediul politic de ceva vreme. El nu se mai afla în grațiile conducerii județene a PDL, iar următorul pas era acela de a fi exclus din partid și de a rămâne fără sprijin politic. În urma unei asemnea decizii își pierdea și calitatea de ales local.

Ioan Ioniță a fost consilier local din anul 2000. Surse politice spun că el se va înscrie în PMP, cunoscută fiind apropierea lui de deputatul Petru Movilă, care a renunțat și el la PDL.

Vom reveni cu amănunte.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

PNL Pașcani după primul tur al prezidențialelor. „Mulțumim celor prezenți la vot. Se simte dorința unei schimbări și la nivel local”! (Video)

Marius Parteni

Marius Pintilie, consilier PNL: „Eu voi fi unul dintre acei cetățeni care vor semna pentru reîntoarcerea la Pașcani a serviciului de apă-canal și pentru alegeri anticipate”

Răzvan Grecu

Iladi s-a retras din cursa pentru deputăție. El crede că PP DD alunecă spre PDL. Hogea spune că fostul polițist s-a retras din motive de sănătate

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site