NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Iohannis nu a fost prezent la școala de vară a tinerilor din PNL dar le-a transmis un mesaj: „Tema din acest an, ‘Next Level Leadership’, este foarte potrivită pentru contextul internaţional în care ne aflăm”

Preşedintele Klaus Iohannis a lipsit sâmbătă de la școala de vară organizată pe litoral, în Venus, de conducerea Organizației Națioanle de Tineret a PNL. Iohannis a transmis totuși un mesaj, prin intermediul unui consilier prezidențial (Cătălina Galer -Departamentul Relaţii cu Autorităţile Publice şi Societatea Civilă). Șeful statului a transmis că una dintre cele mai importante provocări ale unui lider este aceea de a găsi metodele prin care să dea şansa tinerilor să-și exprime creativitatea și să-și pună cunoştinţele în practică.

„Tema din acest an, ‘Next Level Leadership’, este foarte potrivită pentru contextul internaţional în care ne aflăm, dominat de crize multiple şi de provocări complexe. Un lider veritabil, fie el politic sau nu, trebuie să aibă capacitatea de a identifica resursele disponibile, de a le gestiona şi aloca în mod eficient şi sustenabil, astfel încât impactul negativ generat de anumite evenimente să fie extrem de limitat. Una dintre cele mai importante provocări ale unui lider este aceea de a găsi metodele prin care să dea şansa tinerilor de a-şi manifesta creativitatea şi de a-şi pune cunoştinţele în practică”, a transmis Iohannis în mesajul său.

Advertisements

El a adăugat că sunt foarte mulţi tineri care au un potenţial uriaş,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Israelul acuză doi comandanți ai Gardienilor Revoluției din Iran pentru atacul asupra petrolierului Mercer Street / Gantz: Acum este momentul acțiunilor, vorbele nu mai sunt de ajuns

Redacția

Kremlinul despre protestul jurnalistei Marina Ovsiannikova: „Huliganism!”

Redacția

Ministerul de Interne, în mesajul de Anul Nou: ”Look up! With hope!”/ MAI face referire la controversata producție Netflix, filmul momentului, ”Don’t look up”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site