RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Iohannis merge luni la Paris. Prima întâlnire cu liderii NATO, în contextul discuțiilor despre noul șef al Alianței

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, luni la Paris, împreună cu o serie de lideri aliaţi, la o reuniune de lucru privind războiul de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei şi intensificarea eforturilor pentru continuarea sprijinului acordat Ucrainei.

Klaus Iohannis și Emmanuel Macron FOTO Facebook Klaus Iohannis

Klaus Iohannis și Emmanuel Macron FOTO Facebook Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, va participa luni, 26 februarie 2024, la Paris, Republica Franceză, alături de o serie de lideri aliați, la o reuniune de lucru privind războiul de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei și intensificarea eforturilor pentru continuarea sprijinului acordat Ucrainei. Reuniunea de nivel înalt este organizată de Președintele Franței, Emmanuel Macron. Discuțiile vor viza evoluția războiului declanșat de Rusia împotriva Ucrainei, implicațiile acestuia asupra securității europene și euroatlantice, precum și identificarea opțiunilor pentru intensificarea asistenței pentru Ucraina”, arată un comunicat de presă al Administrației Prezidențiale.

  

Președintele României salută demersul Președintelui francez și subliniază că unitatea și solidaritatea comunității internaționale în sprijinul acordat Ucrainei sunt esențiale și trebuie menținute. De asemenea, Președintele Klaus Iohannis va reafirma, și cu această ocazie, poziția constantă a României de susținere multidimensională a Ucrainei, atât timp cât va fi nevoie”, completează sursa citată.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Un român de 32 de ani, urmărit internațional, a fost adus în țară din Marea Britanie pentru a-și executa condamnarea de 7 ani de închisoare

Redacția

Formula 1: Marele Premiu al Belgiei, anulat din cauza vremii nefavorabile – Festivitatea de premiere a avut loc

Redacția

Ultimele modificări la legea pensiilor publice. Proiectul trece fulger, dar nu fără scandal, de Parlament. Ce urmează

Redacția
Încarcă...