NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Iohannis, la Conferința Europenă de Inginerie Seismică și Seismologie: Cercetarea pe care o întreprindeţi salvează vieţi

Președintele Klaus Iohannis a felicitat Universitatea Tehnică de Construcții București și Institutul pentru Fizica Pământului pentru organizarea Conferinței Europene de Inginerie Seismică și Seismologie.

Klaus Iohannis FOTO Presidency jpg

Mesajul lui Iohannis la Conferința Europenă de Inginerie Seismică și Seismologie FOTO: PRESIDENCY

Mesajul președintelui României a fost prezentat de către Alexandra-Maria Bocșe, consilier de stat – departamentul Climă și Sustenabilitate.

  

Potrivit comunicatului transmis de Administrația Prezidențială, Klaus Iohannis și-a arătat aprecierea pentru inițiativa și munca asiduă a organizatorilor evenimentului de a reuni comunitatea academică europeană în domeniul ingineriei seismice și seismologiei.

Advertisements
Advertisements

„Fiind de formație profesor de fizică, este de la sine înțeles că eu însumi cred cu tărie în puterea educației, științei și descoperirii științifice de a ne ajuta să depășim provocările cu care ne confruntăm ca societate. În ultimii ani, în efortul internațional de a depăși pandemia de COVID-19 și efectele sale asupra sănătății, economiei și societății, am recurs adesea la oameni de știință și la știință. Răspunzând la o mare provocare pentru omenire în prezent,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

SUA acuză Rusia de acțiuni “îngrozitoare” în Ucraina

Redacția

Creşterea salariilor demnitarilor: Concurs de declarații halucinante pentru justificarea măsurii

Redacția

Curtea Constituţională a stabilit că legea eutanasierii câinilor maidanezi respectă Constituţia

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site