RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Investiție finanțată din bani guvernamentali, blocată la Pașcani

Lucrările la Căminul Cultural din suburbia Lunca au fost sistate. Motivul este legat, în opinia reprezentanților administrației locale, de faptul că firma care a câștigat licitația nu respectă proiectul. În acest sens, astăzi, la sediul Companiei Naționale pentru Investiții, a avut loc o ședință pe marginea acestui obiectiv, la care a participat și primarul Dumitru Pantazi.

 

NewsPascani.com și Actualitatea Tv atrăgeau atenția în urmă cu două săptămâni asupra faptului că lucrările la acest obiectiv sunt blocate. Răspunsul purtătorului de cuvânt a fost acela că este posibil ca din cauza căldurii pe timp de zi să se lucreze doar la interioare.

  

Astăzi viceprimarul Vasile Axinte susține că firma care se ocupă de obiectiv nu se ține de lucrare.

“Au început din capul locului greșit. Mai întâi au montat tâmplăria, când în mod normal ar fi trebuit să fie ultima parte a lucrării. Din câte am auzit de la funcționarul de la Compartimentul Investiții folosesc materiale de proastă calitate. Domnul primar este astăzi la București acolo unde participă la o întâlnire organizată de cei de la CNI acolo unde a fost invitat și constructorul, întrucât licitația a fost organizată de această instituție”, a spus Vasile Axinte, viceprimarul Municipiului Pașcani.

Societatea care se ocupă de reabilitarea și modernizarea Căminului Cultural este Elmar SRL, iar valoarea contractului semnat cu Compania Națională pentru Investiții este de 1.672.628,27 lei. Din această sumă partea de cofinanţare a Consiliului Local este de 167.262,83 lei.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Contractul de proiectare a lucrărilor de reabilitare la Palatul Cantacuzino, a fost semnat!

Răzvan Grecu

O noua campanie de colectare a deseurilor electrice si electronice in Pascani si suburbii

Redacția

În sfârşit! Bariera de la Lunca va fi reabilitată

Ema Roman
Încarcă...