RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Învață să gândești-Noul slogan propus pentru pășcănenii care vor să descopere enigmaticul sport al minții

CSM Pașcani în colaborare cu Clubul Copiilor inițiază un nou program pentru copiii pășcănenilor. Mai exact, doi învingători a sportului minții, respectiv Niță Mirela și Turcu Vasile inițiază, pregătesc și formează persoanele interesate în turnee, concursuri și în final să câștige binele meritate premii.

 

 

  

Sub sloganul “Învață să gândești”, Clubul de Șah promite să dezvolte în rândul tinerilor noi abilități de interpretare a modului în care gândesc adversarii, calități de gestionare a emoțiilor, dar și responsabilizare pentru cei care practică acest sport.

În perioada 10.09.2014- 15-10.2014 cei doi profesori vor ghida spre succes mințile tinerilor interesați. Pentru mai multe informații puteți suna la numărul de telefon 0745 680 124 sau la 0740 257 294.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

INTERVIU Profesorii au făcut chetă ca eleva lor să meargă la olimpiadă, iar ea a luat locul I pe țară. Sena Moldovan, clasa a VII-a într-un sat bihorean: Părinții mei nu și-au putut continua studiile, telefon nu am, eu îmi fac singură temele. Școala înseamnă viitorul

Redacția

Simularea Evaluării Naţionale va începe pe 20 martie.Cea a Bacalaureatului pe 27 martie

Redacția

BAC 2020. Noul calendar propus de desfășurare a probelor de Bacalaureat

Redacția
Încarcă...