RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Intervenții ale pompierilor din Pașcani și Târgu Frumos

Zile de foc pentru pompierii din Pașcani și Târgu Frumos. Aceștia au intervenit pentru stingerea a trei incendii.

Joi, ora 12:22, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în municipiul Pașcani, strada Cerbului, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit. Au ars aproximativ doi metri pătraţi de izolație polistiren și patru metri liniari de izolație a branșamentului electric. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

Tot joi, 16.01.2020, ora 17:28, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în localitatea Vascani, comuna Ruginoasa, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit. A ars funinginea depusă pe pereții interiori ai coșului de fum. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum necurățat de funingine.

În data de 17.01.2020, ora 02:29, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în localitatea Rediu, comuna Brăești, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească. Au ars elementele din lemn ale acoperișului pe o suprafață de aproximativ 25 metri pătraţi. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum necurățat de funingine.

  

Related posts

Tânăr în comă de gradul III după ce a căzut în casa scării

Oana Cordoneanu

Schimbări la nivelul centrelor sociale ce se ocupă de protecția copiilor defavorizați

Marius Parteni

Ploaie cât pentru un sezon întreg. Gospodării inundate pe strada Abator (FOTO – VIDEO)

Teona Gherasim
Încarcă...