RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

„Integritatea nu are nevoie de reguli”concurs The English Speaking Union, la Colegiul Unirea

Colegiul Tehnic CF „Unirea” Paşcani a organizat in data de 6 decembrie 2015 faza locala la cea de-a 22-a ediţie a concursului National English Speaking. Acest concurs este organizat in intreaga lume de catre The English Speaking Union. ESU consideră că într-o lume care a devenit un sat global prin evoluția Comunicațiilor și Tehnologiei este vital mesajul de prietenie și înțelegere internațională la nivel personal.

  

La iniţiativa doamnei profesor Simona Ioniţă, Catedra de limba engleza de la Colegiul Tehnic CF “Unirea” a organizat concursul de Public Speaking pentru tineri cu varsta intre 16 si 20 de ani din orasul nostru. Astfel s-au inscris elevi de la Colegiul “Unirea” şi de la Colegiul National „Mihail Sadoveanu”. Juriul a fost format din profesori de limba engleza ai Colegiului National „Mihail Sadoveanu”, Liceului Tehnologic Economic „Nicolae Iorga” şi Colegiului „Unirea”. Timp de cateva ore tinerii pasionati de limba engleza au ţinut discursuri libere având ca tema „Integritatea nu are nevoie de reguli”, raspunzand si intrebarilor juriului si al publicului format din membrii clubului de dezbateri “Narnia Logic”.

Concurentii au fost pregătiţi de catre doamnele profesoare Daniela Diaconu si Simona Ioniţă de la Colegiul “Unirea” si doamna profesor Brandusa Atudorei de la Colegiul National „Mihail Sadoveanu”. Dupa lungi deliberari, juriul l-a declarat castigator pe Ionut Buliga, clasa a XI-a A de la Colegiul “Unirea”, care va reprezenta orasul in luna februarie la faza judeteana a concursului de Public Speaking in limba engleza.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Ciocoii de ieri, liberalii de azi! Cresc taxele și impozitele locale în primăriile controlate de PNL-iști (P)

Redacția

Sâmbătă va avea loc Adunarea Generală anuală a membrilor PNL

Redacția

Guvernul Coaliției Austerității condamnă Iașul la subdezvoltare! (P)

Redacția
Încarcă...